Photography by Anne Claire de Breij

MOAM voor HEMA holiday collection

HEMA, 5 November 2015:

"Na het succes van vorig jaar presenteren wij met trots de nieuwe MOAM voor HEMA feestdagencollectie. Deze collectie is vanaf 8 december te koop en bestaat uit 14 prachtige items die perfect zijn voor Kerstmis, Oud & Nieuw en andere gezellige decemberfeestjes. Maar natuurlijk kan je de items ook dragen op werk of in je vrije tijd.

Deze collectie is ontworpen door drie jonge, talentvolle designers: Aniek Zinken, Christa van der Meer en Joanne de Hoop. De designers hebben voordat ze zijn begonnen met ontwerpen honderden vrouwen geïnterviewd over hun wensen en behoeften. Zo zijn er vragen gesteld over de pasvorm, maar ook over de favoriete kledingstukken, kleuren en materialen. Na deze interviews zijn de designers begonnen met het ontwerpen van deze prachtige collectie. Het resultaat mag er zijn: stijlvol, betaalbaar en comfortabel.

Patronen en kleuren
Na de interviews is er gekozen voor een kleurenpalet bestaande uit zwart, roestrood en zalmroze, aangevuld met een glitter voor een feestelijk gevoel. Ook hebben de designers een eigen patroon ontwikkeld die terug te vinden is in de top, de rok en de panty. Voor de feestjurk is er een uniek patroon van kant ontwikkeld.

De collectie bestaat uit onder meer een loszittend driedelig pak, een mooi gedetailleerde kokerrok en een oversized glittervest. Ook aan accessoires is gedacht, zoals een unieke ketting en een opvallende panty."


Features in Metro Newspaper, Algemeen Dagblad, RTL Boulevard, LINDA. Magazine, Het Parool, Vriendin, VIVA, Margriet, Libelle, JAN Magazine, NRC, Grazia, De Telegraaf, Ilovefashionnews, Bastian van Schaik, LINK, Glamour and Grazia. And online on Elle.nl, LINDAnieuws, nu.nl, FashionChick and Elsevier.